Urmează să faci o programare pentru:

Constanța, Hotel Ramada, Sala Cicero (etaj 9)
Mamaia Bulevard, zona Sat Vacanță, Constanța 905701
CALENDAR *

Nume Prenume *
Email *
Telefon *
Varsta

Nota de Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in cadrul evenimentului din Proiectul Salvatorii de Vieti

Groupama Asigurari si Fundatia pentru SMURD prelucreaza, in calitate de Operatori Asociati, anumite date cu caracter personal ce va privesc, in contextul inscrierii si participarii dumneavoastra la cursurile de prim ajutor organizate si sustinute de Fundatia pentru SMURD in cadrul proiectului Groupama Salvatorii de Vieti. Va puteti exercita drepturile prin trimiterea unei cereri in acest sens catre gdpr@fundatiapentrusmurd.ro sau dpo@groupama.ro.

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi.

Prin prezentul document dorim sa va informam cu privire la scopurile si modalitatile operatiunilor de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal in relatia cu Operatorii Asociati, precum si cu privire la drepturile dvs. in calitate de persoana vizata.

Totodata, va invitam sa parcurgeti Nota de informare a Fundatiei pentru SMURD, disponibila aici.

Inscrierea si participarea la cursurile de prim ajutor

Pentru a va putea inscrie la cursurile de prim ajutor, este necesara prelucrarea datelor cu caracter personal indicate in formularul de inscriere aferent fiecarui curs de prim ajutor (nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon). Numele si adresa dumneavoastra de e-mail vor fi transferate si catre Fundatia pentru SMURD, pentru ca acesta, in calitate de organizator, sa verifice lista de participanti inscrisi, sa emita certificatele de participare la cursurile de prim ajutor si sa vi le transmita pe e-mail. Totodata, datele cu caracter personal mentionate mai sus vor fi utilizate pentru comunicarea detaliilor privind evenimentul (locatie, ora, eventuale modificari survenite ulterior inscrierii).

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate in vederea realizarii unor interese legitime ale Organizatorului Groupama Asigurari SA (realizarea de proiecte de responsabilitate sociala, in scopul promovarii imaginii sale in piata de asigurari), si Fundatia pentru SMURD (organizarea de cursuri de prim ajutor pentru publicul larg);

Fotografierea si filmarea in cadrul evenimentelor

In cadrul cursurilor de prim ajutor, Organizatorul Fundatia pentru SMURD va realiza fotografii si/sau materiale video de cadru larg, ce au rolul de a consemna evenimentul si de a informa publicul cu privire la aceasta, pe care la va putea transmite catre Organizatorul Groupama, pentru utilizare. Fotografiile si materialele video vor fi facute publice pe paginile de socializare media ale Organizatorilor sau website-urile acestora, fiind realizate in interesul legitim al Organizatorilor de a promova evenimentul.

Pentru realizarea fotografiilor/materialelor video in cadru strans, Organizatorul Fundatia pentru SMURD va semnaliza corespunzator zonele in care intentioneaza sa execute acest tip de fotografii, iar prezenta dumneavoastra in acele zone reprezinta consimtamantul dumneavoastra expres pentru executarea acestor fotografii, transmiterea lor catre organizatorul Groupama si utilizarea de catre ambii organizatori pe retelele de socializare media sau website-urile acestora. In cazul in care doriti sa va retrageti acest consimtamant, va rugam sa comunicati acest lucru la gdpr@fundatiapentrusmurd.ro. Totodata, va informam ca retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii anterioare.

Comunicarea cu organizatorii

Pentru a va comunica aspecte legate de organizarea curselor, confirmari legate de inregistrare si pentru emiterea si transmiterea certificatelor de participare, organizatorii vor utiliza numele, adresa de e-mail si numarul de telefon furnizat in formularul de inscriere. Aceste date sunt prelucrate in interesul legitim al organizatorilor.

Daca veti bifa casuta de comunicari ulterioare din formularul de inscriere, veti fi de acord cu primirea de comunicari si informari ulterioare de catre Organizatori cu privire la alte evenimente similare. In cazul in care nu veti mai dori sa primiti astfel de comunicari, va puteti dezabona prin trimiterea unui e-mail in acest sens la gdpr@fundatiapentrusmurd.ro sau dpo@groupama.ro.

Durata de stocare a datelor cu caracter personal prelucrate

Groupama va pastra datele personale prelucrate pentru durata necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 3 ani de la data colectarii, cu exceptia situatiei in care existe alte temeiuri legale de prelucrare ce impun pastrarea acestora un timp mai indelungat. In cazul publicarii imaginilor pe retelele de socializare sau pe website-urile organizatorilor, imaginile vor fi pastrate pe intreaga durata a existentei respectivelor canale de comunicare. Organizatorii nu sunt responsabili pentru preluarea respectivelor imagini de catre terte persoane sau de catre presa, in temeiul dreptului la libera exprimare.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal

Organizatorii pot transmite datele dvs. cu caracter personal catre celalalt organizator si totodata catre urmatorii destinatari /categorii de destinatari:

Groupama: autoritati publice centrale sau locale, alte entitati din grupul Groupama, consultanti sau prestatori de servicii, alte persoane sau institutii publice sau private, in cazul in care furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru a da curs unei solicitari care are la baza un temei legal ori pentru indeplinirea obiectului de activitate sau pentru respectarea obligatiilor legale.

Fundatia pentru SMURD – condorm Notei de Informare disponibila aici .

Transferul datelor personale catre tari terte

Datele se prelucreaza pe teritoriul Romaniei. In cazul in care ar fi necesar, in mod exceptional, transferul datelor dvs. personale catre tari terte (din afara Spatiului Economic European) Groupama Asigurari SA se va asigura fie ca transferul se face catre o tara care asigura un nivel adecvat de protectie, fie va lua garantii suplimentare adecvate de protectie a datelor dvs. personale, cum ar fi implementarea de clauze contractuale standard aprobate la nivel european sau reguli corporatiste obligatorii.

Pentru a obtine mai multe informatii despre garantiile aplicabile in caz de transfer catre o tara terta sau pentru a obtine o copie a acestora, puteti transmite o cerere la sediul Groupama Asigurari SA din Bucuresti, strada Mihai Eminescu, nr. 45, sector 1 sau la adresa de e-mail dpo@groupama.ro.

Fundatia pentru SMURD – condorm Notei de Informare disponibila aici

Drepturile dumneavoastra in calitate de persoana vizata

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

• de acces – puteti obtine informatii in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, precum si o copie a acestora;

• la rectificare – puteti solicita completarea sau actualizarea datelor datele dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt incomplete sau inexacte;

• de a fi uitat – in anumite situatii, puteti solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal;

• la restrictionarea prelucrarii – in anumite situatii, puteti solicita prelucrarea conditionata a datelor cu caracter personal pana la solutionarea anumitor operatiuni referitoare la datele dvs.;

• la opozitie – in situatia prelucrarii intemeiate pe realizarea unor interese legitime, va puteti opune motivat unei astfel de prelucrari;

• la portabilitatea datelor – puteti solicita transmiterea datelor cu caracter personal furnizate de dvs. si prelucrate prin mijloace automate intr-un format structurat, care poate fi citit automat.

Fiecare drept dintre cele de mai sus se poate exercita prin trimiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul Groupama Asigurari SA din Bucuresti, strada Mihai Eminescu, nr. 45, sector 1 sau la adresa de e-mail dpo@groupama.ro sau gdpr@fundatiapentrusmurd.ro.

In situatia in care considerati ca drepturile dvs. nu sunt respectate, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de mai sus sau puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Aveti de asemenea dreptul de a va retrage oricand consimtamantul acordat, fara insa a afecta legalitatea prelucrarilor intervenite pana la acel moment. In acest scop, puteti transmite intentia de retragere a consimtamantului, in scris, la adresa de e-mail: gdpr@fundatiapentrusmurd.ro